Årets roligaste mässa

Bokmässan är över. Vi träffade läsare, kritiker och samarbetspartners. Vi träffade författare och illustratörer och diskuterade böcker och mediefrågor i dagarna tre. Det var härligt. 

Både Annica Lindström och jag deltog i två evenemang: i en diskussion om Amos arv på fredagen och i en mediedebatt indelad i två akter på lördagen. Del ett, med forskaren Anu Koivunen, HBL:s chefredaktör Susanna Ilmoni, journalisten Dan Lolax och undertecknad, finns här och del två med Annica Lindström, journalisten Ida Kronholm och Astras chefredaktör Nina Nyman hittar du här. Mediedebatten arrangerades av HBL. HBL:s kulturchef Fredrik Sonck skrev en sammanfattning dagen efter.

Grävgruppen om Amos arv på Bokmässan. Peik Henrichson intervjuar.

Grävgruppen om Amos arv på Bokmässan. Peik Henrichson intervjuar.