Tipsa Grävgruppen – få en mössa

Snart är det jul! Tipsa oss och få en chans att få en unik Amos arv mössa.

Amos arv fick ett gott mottagande – tack ännu till alla er som läst den och på olika sätt stöttat oss. Det finns ännu några tidningar kvar så passa på att skaffa ett eget exemplar om du inte redan har ett eller köpt tidningen i julklapp. Sedan utgivningen av Amos arv har det hänt en hel del. Lina jobbar med frilanstexter och föreläser. Annica skriver bland annat ledartexter i Nya Åland.

Det här är Grävgruppens mössa. Den mössa som ges åt en tipsare har texten Amos arv. Mössan är både tillverkad och broderad i Finland. 

Det här är Grävgruppens mössa. Den mössa som ges åt en tipsare har texten Amos arv. Mössan är både tillverkad och broderad i Finland. Fortsättningen då? Vi bollar olika idéer för nya grävprojekt. Har du ett tips eller önskemål om vad vi borde titta på? E-posta (gravgruppenfinland(a)gmail.com), skicka meddelande på Facebook, Instagram eller Twitter eller skriv en kommentar nedan. Eller kom på en kaffe.

En av er som tipsar får en unik Amos arv-mössa. En annan mössa skickas till någon av er som följer oss på FB. För ni har väl inte glömt att vi lovade ett pris när vi nådde över 400 gilla-markeringar  

Många hälsningar, Lina och Annica