Vintermedia – för en närvarande journalistik

 

Journalistik kan bidra till att öka förståelse. Den kan lära oss nya saker – om andra och om oss själva. Journalistik kan hjälpa oss att fatta beslut.

Lina Laurent är frilansjournalisten som gillar att gå på djupet. Genom sitt företag Vintermedia Ab erbjuder hon tjänster i journalistik, kommunikation och utbildning

Hösten 2016 gav hon tillsammans med Annica Lindström ut reportagemagasinet Amos arv som fokuserar på Konstsamfundet. Du kan köpa tidningen här – DIGITAL VERSION

Foto ovan: Karl Vilhjálmsson.

 
Samarbete på topp. Fotografen  Karl Vilhjálmsson  och Lina Laurent har samarbetat i över tio år. Våren 2018 gjorde de en reportageresa till Svalbard. Reportagen publicerades bland annat i  Hufvudstadsbladet .

Samarbete på topp. Fotografen Karl Vilhjálmsson och Lina Laurent har samarbetat i över tio år. Våren 2018 gjorde de en reportageresa till Svalbard. Reportagen publicerades bland annat i Hufvudstadsbladet.

Tjänster

Journalistik: Reportage, personporträtt, artiklar, kolumner, analyser och redigering. 

Kommunikation: Informatörsuppdrag, utbildning, debatter och översättningar.

Helheter: Magasin, bilagor, temapaket med mera. 

Nätverk: Jag samarbetar med toppfotografer, grafiker, visuella journalister och korrekturläsare. Tillsammans blir det bättre.

Plattformar: Facebook, Twitter, Instagram, Prezi, Timelines JS, Medium.com, Squarespace med flera.