Vintermedia lyhyesti:

Näsijärvi, joulukuu 2016. Kuva: Lina Laurent.

Näsijärvi, joulukuu 2016. Kuva: Lina Laurent.

vintermedia

Vintermedia on yritykseni, jonka kautta teen työtä freetoimittajana ja viestinnän ammattilaisena.

Olen toiminut freetoimittajana vuodesta 2008 ja kirjoittanut pääsääntöisesti ruotsinkielisiin lehtiin, esimerkiksi Hufvudstadsbladetiin sekä kaksikieliseen Journalisti-lehteen. Vuonna 2016 julkaisin yhdessä Annica Lindströmin kanssa Amos arv-lehden joka tarkastelee Konstsamfundet-yhdistystä. 

Avustan Suomen Journalistiliittoa ruotsinkielisessä tiedotuksessa ja olen tehnyt useita, pääosin journalistisia, käännöstöitä (suomi-ruotsi). Yksi niistä on Svenska Ylen julkaisema Fängelset utan bovar, joka on Johanna Vehkoon (teksti) ja Katja Tähjän (kuvat) reportaasi Konnunsuon vastaanottokeskuksesta.  

Kirjoitan välillä myös suomeksi. Olen olut mukana Iso Numero-lehden hankkeessa Piilosta näkyväksi. Unelma omasta kodista on Lena Nären ja minun kirjoittamani ja Katja Tähjän kuvaama reportaasi nuorten asunnottomuudesta Helsingissä. Aiemmin olen kirjoittanut  muun muassa seuraaviin lehtiin:  Kumppani, Purjehtija, Pro Sail, Skimbaaja, Kurun Lehti ja Kurun Sanomat.

Luennoin  mielelläni mediasta, yrittäjyydestä ja freetyöstä sekä siitä, miten mediaa voi tarkastella kulttuurienvälisen viestinnän kautta. Ja jos haluat tutustua Helsinkiin lenkkeillen tai sauvakävellen - tutustu Jogging Helsinkiin.

Haluatko tehdä yhteistyötä? Ota yhteyttä! 

Ystävällisin terveisin, Lina Laurent